✖️نتیجه آزادی پوشالی غرب
☆وندی شلیث
در می 2006 پژوهشی که از سوی مؤسسه ملی سلامت حمایت می شد، نشان داد از بین 19000 نوجوان ، دخترانی که رابطه جنسی را تجربه کرده بودند چهار برابر بیش از پسران دچار افسردگی شده بودند.
نشانه های افسردگی هم به طورکلی با بالارفتن این رفتارها افزایش یافته است.
میزان افسردگی دخترانی که از برقراری رابطه جنسی یا استفاده از مواد مخدر پرهیز کرده بودند تفاوت چندانی با پسران نداشت اما دخترانی که روابط نامشروع برقرار کرده بودند یا از مواد مخدر استفاده کرده بودند، بسیار بیشتر از پسران به افسردگی مبتلا شده بودند.
علایم افسردگی شامل این موارد بود:
«کم اشتهایی، احساس غم و اندوه ، از دست دادن علاقه در زمینه هایی که قبلا نسبت به آن علاقه وجود داشته و حس ناامیدی نسبت به آینده.»
در پژوهشی مهم که از سوی مؤسسه پژوهشی پاسيفيك در سال 2005 صورت گرفت پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که ؛ «برقراری روابط جنسی ، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی در میان نوجوانان ، در واقع به افسردگی در جوانی می انجامد. این مسئله با باور عمومی مبنی بر اینکه احتمالاً نوجوانان افسرده با مصرف مواد مخدر و برقراری روابط جنسی میخواهند افسردگی خود را درمان کنند تعارض دارد.
📚گزیده کتاب "دختران به عفاف روی می آوردند نوشته وندی شلیث" ، سمانه مدنی ، ص ۲۳،۲۴
🆘
@Roshangari_ir
🔜
Rubika.ir/roshangari_ir