روند مبارزه با فساد در قوهی قضاییه امیدواری مردم از هر طیفی را به اجرای عدالت و زمینه سازی برای آرامش روانی مردم و برخورداری بیشتر از ظرفیت های مادی کشور، بیشتر کرده است.
این کار قوهی قضا آزمونی برای راستی آزمایی ادعای کسانی ست که با هر فسادی ، روضهی دلسوزی برای مستضعفین می خواندند. برای فراموشی آرمان های انقلاب و راه امام مویه می کردند و در آرزوی اجرای عدالت قلم ها می زدند و گلوها پاره می کردند.
آیا هم اکنون نشانی از آن ها یافت می شود؟! بیشتر مفسدین از شرکای قابلی در بدنهی دولت و مجلس و ندرتا( مانند همین طبری) در قضاییه برخوردار بوده اند. یعنی بایست ظرفیت خود را برای دیدن نام های جدید ، صاحب منصب و شاخص در صندلی متهم و مجازات آن ها آماده کنیم. بایست منتظر شنیدن این حرف باشیم که این گونه که شما ( قوهی قضاییه) پیش می روید، کسی نمی ماند که انگ اتهام نخورد و مجازات نشود.
حواسمان به این مبالغه ها باشد. این جماعت مفسد نهایتا دو سه هزار نفر نیستند و با قلع و قمع کردنشان ، چشم و دل و سفرهی هر ایرانی به چراغ عدالت روشن و روشن تر خواهد شد، ان شا الله🌼
#سیاووش
🆔
@FORSATE_HOZOR
➡️
http://eitaa.com/joinchat/498401312C566f53e382