.
این دو جبهه، مثل هم نیستند
♦️اگر ارتش آمریکای ، از نسل کشی در افغانستان و عراق، سربلند و آبرومند بیرون رفت، رژیم صهیونیستی هم در جنگ غزه پیروز خواهد شد!! این در حالی است که آمریکا به توانمندی های خود متکی بود و اسرائیل بدون پشتیبانی آمریکا حتی یک هفته هم سر پا نمی ماند.
🔹البته وضعیت امروز، با شرایط اشغال افغانستان و عراق، زمین تا آسمان فرق می کند. آن روز، جبهه مقاومتی وجود نداشت و اعضای از هم گسیخته آن، غالبا منفعل بودند. اما امروز، جبهه هفت ضلعی مقاومت، عرصه را نه فقط برای رژیم بی ریشه اسرائیل، بلکه آمریکا تنگ کرده است.
♦️اسرائیل بعد از هشت ماه نسل کشی و کودک کشی، در نقطه آغازین شکست در جا نمی زند؛ بلکه هم هیبت نظامی اش فرو ریخته، هم ثبات و اقتصادش زیر چادر اکسیژن است، هم در سازمان ملل و دیوان لاهه به عنوان رژیم نسل کش شناسایی شده، و هم با موج جهانی نفرت رو به رو است.
🔹دو جبهه مثل هم نیستند و دنیا امروز بهتر از هر زمان دیگر، این تفاوت را می فهمد:
🔻جبهه ای که قدرتش روز افزون شده و آن قدر شجاعت و دارای اعتماد به نفس دارد که اقتدارش را به ارتش آمریکا و اسرائیل نشان بدهد و ناو آیزنهاور و نفتکش های غربی و پهپاد های نظامی فوق مدرن را هدف بگیرد، و در عین حال، در غزه و در سخت ترین شرایط، با اسیران مدارا کند؛
🔻و جبهه شروری که قدرتش را پشتوانه چند ده سال جنایت بی حد و مرز قرار داده بود، اما حالا در میانه میدان درمانده شده و زورش به زنان و کودکان می رسد.
🔹ارتش آمریکا و اسرائیل دیروز، ۶۰۰ شهروند غیر نظامی را در النصیرات غزه به خاک و خون کشیدند تا چهار اسیر را آزاد کنند و ضمنا چند نفر از کماندوهای شان کشته و مجروح شدند. این در حالی است که صهیونیست ها با همین رفتار از سر استیصال، بیش از ۷۰ اسیر خود را کشته اند!!
♦️رفتار هیستریک اسرائیل پس از سرشکستگی عمیق ۸ ماهه، با رفتار هیچ دولت متعارف و باثباتی قابل قیاس نیست. ارتشی که ۷۶سال است بر فلسطین مسلط است، هنوز بعد از ۸ ماه نتوانسته موفقیت میدانی در منطقه ۳۶۰ کیلومتر مربعی غزه به دست آورد، آن هم با وجود نقش آفرینی تمام عیار آمریکا و ناتو.
@IMANI_mohammad