❌قاضیزاده هاشمی: تحت هیچ شرایطی نباید گروسی به ایران بیاید
🔹تحت هیچ شرایطی نباید اجازه ورود گروسی به کشور داده شود، این کار عاقلانه نیست.
🔹گروسی گزارش خلاف واقع از فعالیتهای صلح آمیز هستهای کشورمان منتشر ساخت و ضمنا میبایست علیه ایشان در محاکم بین المللی اقدامات حقوقی مقتضی دنبال شود.
🔹کشوری که خود دارای بمب اتم هست و عضو NPT نیست به صرف یک اتهامزنی و در خلال مذاکرات، به ما که عضو NPT بودیم حمله کرد.
🔹آیا سازمان بین المللی انرژی اتمی، دفاعی از حق مشروع ملت ایران کرد؟ پس چه ضرورتی دارد که در این معاهده بمانیم؟
🔹بنده معتقد بوده و هستم و بارها موضع گیری کردم که میبایست از NPT خارج شویم و این موضع گیری را پیش از حمله اسرائیل رسانهای ساختم.
🔹با این حال طرح مجلس در تعلیق همکاری با سازمان بین المللی انرژی اتمی را درست و خوب میدانم اما این گام اول است و در تکمیل این گام میبایست سایر اقدامات مقتضی دنبال شود تا دنیا بداند جمهوری اسلامی بر سر حق مشروع ملت خود با احدی تعارف ندارد و کوتاه نمیآید.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF