🔴 روس اتم: درگیری اسراییل با ایران، تاثیری بر عمبکرد نیروگاه بوشهر نداشته است
⬅️الکسی لیخاچف رئیس شرکت «روس اتم» اعلام کرد نیروگاه اتمی بوشهر در ایران تحت تاثیر تنشهای اخیر قرار نگرفته و تاکنون بیش از 75 میلیارد کیلووات- ساعت برق تولید کرده است.
به گزارش روسیا الیوم، لیخاچف در پاسخ به سئوالی درباره اوضاع نیروگاه اتمی بوشهر گفت: این نیروگاه تاکنون بیش از 75 میلیارد کیلووات- ساعت برق تولید کرده است.
وی افزود، درگیری اخیر بین ایران و اسرائیل، بر کارکرد فاز نخست نیروگاه اتمی بوشهر و عملیات احداث فازهای جدید، تاثیری نداشته است.
لیخاچف بعد از حملات هوایی امریکا به تاسیسات هستهای ایران در ماه ژوئن نیز اعلام کرده بود اوضاع در نیروگاه اتمی بوشهر همچنان باثبات است و این حملات تاثیری بر این منطقه از ایران نداشته است.
ایران اکنون یک نیروگاه اتمی فعال در شهر بوشهر دارد که با کمک روسیه ساخته شد و فاز نخست آن در سپتامبر 2011 به شبکه سراسری برق ایران پیوست. فاز دوم این نیروگاه نیز در حال ساخت است و قرار است در آینده دو فاز دیگر نیز ساخته شود / شفقنا از میدل ایست