🔴روبیو: آمریکا کشتیهای بیشتری را که مظنون به قاچاق مواد مخدر هستند، بمباران خواهد کرد
⬅️وزیر امور خارجه ایالات متحده، مارکو روبیو، اعلام کرده است که حملات نظامی علیه مظنونان قاچاق مواد مخدر «دوباره اتفاق خواهد افتاد» و نگرانیها درباره قانونی بودن چنین حملاتی و همچنین مسئله حاکمیت کشورهای آمریکای لاتین را نادیده گرفت.
⬅️به گزارش سرویس ترجمه شفقنا ، روبیو روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری بر تداوم هماهنگیهای امنیتی با کشورهای دیگر تأکید کرد، اما در عین حال اشاره کرد که آمریکا در صورت لزوم، بر انجام اقدامات یکجانبه تردید نخواهد کرد.
⬅️اظهارات او منعکسکننده سخنان رئیسجمهور دونالد ترامپ در روز سهشنبه بود که مدعی شده بود واشنگتن یک شناور را در دریای کارائیب منفجر کرده است. ترامپ و روبیو این قایق کوچک را حامل مواد مخدر از ونزوئلا معرفی کردند و گزارشها حاکی است که همه ۱۱ سرنشین آن کشته شدند
https://fa.shafaqna.com/news/2113287/
جزئیات👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بینالمللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com