🔴🔴 نکتهای با منتقدان تیم ملی
این که تورنمنت کافا یک رقابت مهم و تعیینکننده در سطح منطقه نیست، جای تردید ندارد اما بی ارزش هم نیست؛ از جمله ازبکستانِ صعودکننده به جام جهانی نیز، با وجود نداشتن مشکلات ایران برای بازی تدارکاتی با تیمهای بزرگ، همین تورنمنت را در این مرحله برای آمادهسازی برگزیده است.
همانطور نیز روشن است که تیم ملی ایران هنوز از نظر دفاعی به ساختاری منسجم نرسیده است. با این حال، نباید بیانصافی در حق تیم ملی را پذیرفت.
اما واقعیت این است که بسیاری از بازیکنان کلیدی و تعیینکننده در خطوط مختلف تیم، از بیرانوند در دروازه گرفته تا آزمون و قائدی در خط حمله، در این مسابقات حضور ندارند. از سوی دیگر، بارها منتقدان تیم ملی خواهان استفاده از بازیکنان جوان بودهاند و اکنون که تعداد زیادی از آنها برای نخستین بار به ترکیب تیم ملی دعوت شدهاند، نتایج بهدستآمده را به حساب تیم اصلی ایران گذاشتن، بیانصافی و نادیده گرفتن واقعیتهاست.
ضمنا اگر قرار به بازی بزرگ باشد هرگز بازیکنان جوان و یا کسانی که نخستین بازی ملی شان است جز موارد استثنا در چنان بازی هایی فرصت چندانی پیدا نمی کنند.
نقد باید منصفانه، آیندهنگر و سازنده باشد، نه صرفاً نتیجهمحور. / شفقنا ورزشی