🔴فلاحت پیشه: لاریجانی باید موضوع هستهای ایران را از جنگ ایران و اسرائیل جدا کند/ او باید کاری کند کشور از محاصره استراتژیک خارج شود
⬅️فلاحت پیشه به جماران گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقهای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گامهای فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هستهای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.
⬅️وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگوی اخیر تلویزیونی خود، اعلام کرد که پرونده هستهای از علی شمخانی گرفته شده و به علی لاریجانی تحویل داده شده است. در آذرماه سال گذشته نیز شمخانی اعلام کرده بود که مسئولیت پرونده هستهای را در دست دارد. حال طی روزهای اخیر با تثبیت لاریجانی در دبیرخانه شعام، این پرونده به وی منتقل شده است.
⬅️عراقچی همچنین در حالی در این گفتوگو اعلام کرد، «مسئولیت پرونده هستهای ایران همیشه با شورای عالی امنیت ملی بوده است».
👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/2119610/
🌍 | خبرگزاری بینالمللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com