✅خبرگزاری نون: تکدی گری در عراق به شغل تبدیل شده است/درآمد متکدیان ۲ میلیون تومان در روز است
🔹 خبرگزاری نون عراق در گزارشی نوشت: درآمد روزانه متکدیان در عراق بالغ بر ۵۰ هزار دینار (نزدیک به دو میلیون تومان) است.
🔹 پدیده تکدی گری در عراق به یک شغل تبدیل شده است که از سوی افراد ذی نفوذی اداره می شود که در خفا برای سازماندهی متکدیان کار می کنند.
براساس این گزارش، افزایش پدیده تکدی گری در بغداد دلایل زیادی دارد که از آن جمله می توان به بحران های سیاسی و اقتصادی اشاره کرد. این موضوع زندگی شهروندان را تحت تاثیر قرار داده است به طوری که از بیش از ۱۰ سال گذشته، نرخ فقر علی رغم برنامه ها و اقدامات دولت، از بیست درصد فراتر نرفته است.
آمارهای رسمی در مورد پدیده تکدی گری در عراق وجود ندارد اما واقعیت از آمار و ارقام هولناکی حکایت داترد و براساس آمارهای وزارت برنامه ریزی عراق، نرخ فقر در این کشور ۲۲ درصد می رسد.
محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق آوریل گذشته وزارت کشور را برای تشکیل کمیته مبارزه با تکدی گری و بی خانمانی مکلف کرده بود
https://fa.shafaqna.com/news/1726094/
🌎|خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔|
@shafaqna_com