🔹توصیه های آیت الله یزدی به طلاب و اساتید: شان لباس را باید حفظ کرد مخصوصا کسانی که شناخته شده تر هستند
🔸رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در توصیه یه طلاب و اساتید حوزه های علمیه بر رعایت شئون طلبگی تاکید کرد و گفت: طلبه بخاطر لباس و روحانی بودن نباید همه جا برود بلکه باید شأن لباس را حفظ کرد بخصوص کسانی که شناخته شده هستند.
🔸به گزارش شفقنا، آیت الله یزدی با اشاره به جایگاه مهم علم در اسلام اظهار داشت: «در روایات ما به خصوص درکتاب شریف کافی به طور مفصل درباره اهمیت و فضیلت علم بحث شده است. به عنوان نمونه در روایتی داریم که: اُطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ و یا در حدیث دیگر حضرت رسول فرمودند: طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِیضَهٌ عَلَى کُلِّ مُسْلِمٍ».
🔸او با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه گفت: «حالا که خوشبختانه زمان دروس تحصیلی فرا رسیده است، امیدوارم محصلین و مدرسین که از دروس و کلاس های حضوری و مجازی استفاده می کنند، قدر عمر خودشان را بدانند و فرصت ها را مغتنم بشمارند»
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: «در روایات آمده که « اِنْتَهِزُوا فُرَصَ اَلْخَیْرِ فَإِنَّهَا تَمُرُّ مَرَّ اَلسَّحَاب ، فرصتهاى خیر را غنیمت شمارید، همانا آنها چون ابر مى گذرند». انسان یکبار به خودش می آید و می بیند تعطیلات تمام شده و سال جدید فرا رسیده است. و یا گاهی میبیند که عمر خود را بیهوده هدر داده است بدون آنکه توانسته باشد استفاده لازم را برده باشد. پس شخص محصل باید فرصت ها را غنیمت بشمارد و در هر مقطعی که هست برنامه های شورای عالی را مدنظر داشته باشد و برنامه خودش را براساس آن بچیند.»
او بر لزوم برنامه ریزی مناسب برای بهره برداری بیشتر از فرصت تحصیل تاکید کرد و افزود: «خوشبختانه مدارس ما که زیر نظر مدیر و معاون آن مدرسه اداره میشوند، بهتر می توانند برنامه ریزی کنند اما طلابی که در سطوح آزاد یا مثلا متاهل هستند، باید مراقب باشند که فرصتشان بیهوده تلف نشود.»
🔸آیت الله یزدی با تاکید بر لزوم مراقبت و رعایت شئون طلبگی گفت: «درست است که طلبه ها بخاطر لباسی که به تن دارند، به نوعی اسلام را تبلیغ می کنند اما به هرحال باید آن چیزی را که مایه اصلی تبلیغ اسلام است به درستی به دست بیاورند. آداب معاشرت با مردم و آداب اجتماعی را رعایت کنند. هرحرفی را نزنند و هرمکانی نروند. البته انسان آزاد است اما طلبه بخاطر لباس و روحانی بودن نباید همه جا برود. باید شأن لباس را حفظ کرد بخصوص کسانی که شناخته شده هستند ».
ادامه👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1008230/
🔴با شفقنا در ایتا همراه شوید 👇
🆔️
https://eitaa.com/shafaqna_com