فارین پالیسی: قصد ترامپ از سوق دادن اعراب به سمت اسراییل پیروز شدن در انتخابات است
🔸برای ترامپ که انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر را در پیش دارد، توافق نامه های صلح اعراب و اسراییل به طور تنگاتنگی با مبارزات انتخاباتی او مرتبط است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ فارینپالیسی نوشت: موضوع گفتگوهای سفر ماه گذشته پومپئو به سودان، تحریم ها یا گذار کشور به دموکراسی پس از چند دهه دیکتاتوری نبود. پومپئو به عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان، وعده داد تا در ازای عادی سازی روابط با اسرائیل و برقراری تماس تلفنی با نتانیاهو، کنگره را متقاعد به خروج سودان از لیست ترور کند. حمدوک در راس یک دولت انتقالی شکننده موافقت نکرد و گفت که اختیار چنین کاری را ندارد. پمپئو پیشتر نیز در گفتگو با یکی از افسران ارشد نظامی سودان این موضوع را مطرح و با انکار طرف مقابل مواجه شده بود.
حضور پومپئو در خارطوم تنها یکی از چندین دیدار او از پایتخت های عربی است تا بتواند موفقیتی در سیاست خارجه دولت ترامپ از گذر عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل رقم بزند.
🔴با شفقنا در ایتا همراه شوید 👇
🆔️
https://eitaa.com/shafaqna_com