🔴 گزارش وزارت کشور از وقایع راسک و چابهار تا این لحظه: معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور: "عملیات همزمان تروریستها در چابهار و راسک با مقابله نیروهای امنیتی و انتظامی با شکست مواجه شده است"
"چهار تروریست هم اینک در محاصره نیروهای امنیتی قرار دارند و یک شهروند نیز به گروگان گرفته شده است"
سید مجید میراحمدی افزود: "در راسک تروریستها به طور صددرصد به شکست کامل رسیدند و در محاصره نیروهای امنیتی هستند.
در چابهار عناصر تروریستی که قصد ورود به دریابانی را داشتند هر سه تروریست کشته شدند و عملیات تقریبا در حوزه دریایانی خاتمه یافته است".
معاون امنیتی وزیر کشور گفت: "تروریست هایی هم که به مقر سپاه در چابهار حمله کردند با شکست مواجه و به ساختمان مجاور پناهنده شدند و چهار تروریست در محاصره قرار دارند".
وی ادامه داد: "تاکنون سه نفر از مدافعان امنیت به شهادت رسیدند و با توجه به اینکه تعدادی هم مجروح شدند احتمال افرایش آمار وجود دارد".
میراحمدی گفت: "تروریست ها یا کشته شدند و یا در محاصره نیروهای امنیتی هستند.
وی می گوید: تروریستها یک نفر از شهروندان را به گروگان گرفتهاند که ....
https://fa.shafaqna.com/news/1770687/
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com