✅کشور آفریقایی سیرالئون ازدواج کودکان را ممنوع کرد
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ «جولیوس ماادا بیو» رئیس جمهور سیرالئون قانونی را برای ممنوعیت ازدواج کودکان در کشوری که صدها هزار دختر قبل از رسیدن به ۱۸ سالگی ازدواج کرده اند، ابلاغ کرد.
بیو طی مراسمی که توسط گروه های فمینیستی و بانوان اول غرب آفریقا در فری تاون پایتخت سازماندهی شد، گفت: آزادی برای زنان ما آمده است.
پارلمان سیرالئون ماه گذشته لایحه ای را تصویب کرد که طی آن ازدواج دختران زیر ۱۸ سال را با حداقل ۱۵ سال زندان یا جریمه سنگین بیش از ۲۰۰۰ دلار جرم انگاری می کند.
این قانون همچنین مردان را از زندگی با دختران زیر سن قانونی منع می کند و برای کسانی که ازدواج کرده یا قبل از ۱۸ سالگی باردار شده اند، بسته غرامت تعیین می کند.
بر اساس گزارش یونیسف، در سیرالئون، کشوری با ۹ میلیون نفر جمعیت، در سال ۲۰۱۷ میلادی ۸۰۰۰۰۰ کودک همسر زیر ۱۸ سال وجود داشت که ۴۰۰۰۰۰ زن زیر ۱۵ سال بودند
https://fa.shafaqna.com/news/1835089/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com