🔴 اسب برنده دموکرات ها؟
✍عقیل دغاقله
⬅️ این روزها خیلی در مورد اینکه ترامپ رئیس جمهور بعدی آمریکا است صحبت می شود. قطعی تلقی می شود. اما این گزاره دقیقی نیست و وضعیت اینقدر روشن نیست.
⬅️ در واقع، حتی اگر بایدن می ماند باز نمی توانستیم با دقت چنین نتیجه ای بگیریم. در نظام پیچیده آمریکا تا روز انتخابات این توپ هزار بار خواهد چرخید. اما با کنار کشیدن بایدن، دموکرات ها اوبامای دوم را دارند: جاش شپیرو! حاکم ایالت پنسیلوانیا.
⬅️ جاش شپیرو سخنور مقتدری است که اوباما را به ذهن ها می آورد، جوان است و حاکم یکی از مهمترین ایالت های چرخشی که می تواند رای آن را بگیرد. رای منفی بایدن را هم ندارد. اگر دموکرات ها با جاش شپیرو بیایند احتمالا یک پیروزی ساده را خواهند داشت و بر ترامپ نقط پایانی همیشگی خواهند گذاشت گرچه ترامپیسم تداوم خواهد داشت.
⬅️ باید دید دموکرات ها چه انتخابی می کنند. سیاست مانند بازی فوتبال پیچیده است و تا دقیقه نود و حتی وقت اضافه باید صبر کرد و از تماشای آن لذت برد. / شفقنا
🌎|خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔|
@shafaqna_com