✅ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: «به دنبال جنگ با ایران نستیم/ از همه طرفها میخواهیم خویشتن داری کنند»
⬅️ شفقنا-«الیزابت استیکنی» سخنگوی منطقه ای وزارت خارجه آمریکا گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم و همه طرف ها را به خویشتن داری به منظور پرهیز از تشدید درگیری ها و کشیده شدن آن به یک درگیری گسترده تر دعوت می کنیم.»
⬅️ به گزارش شفقنا، استیکنی در گفتگو با سایت ارم نیوز امارات متحده عربی درباره موضع آمریکا نسبت به شهادت فؤاد شکر توسط اسرائیل اظهار کرد: « بهتر است این سوال را به اسرائیل برای اظهار نظر در مورد عملیات نظامی اش ارجاع دهیم، تعهد ما به امنیت اسرائیل در برابر تمام تهدیدات ناشی از ایران، از جمله تهدیدات حزب الله قاطعانه است، اما ما بر یافتن راه حل دیپلماتیک برای خشونت تمرکز می کنیم.»
⬅️ وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال رویارویی ایران و آمریکا وجود دارد، افزود:«پرهیز از جنگ همه جانبه در منطقه با توافق برای آتش بس آغاز می شود و رسیدن به آن مستلزم آن است که همه طرف ها دست از اقدامات تنشزا بردارند و به دنبال دلایل توافق باشند نه دلایل تاخیر این توافق یا رد آن.»
⬅️ استیکنی در پاسخ به اینکه آیا این امکان وجود دارد که ایران و آمریکا به سمت درگیری احتمالی کشانده شوند، ادامه داد: «ما برای جنگ با ایران تلاش نمی کنیم و همه طرف ها را به خویشتن داری به منظور پرهیز از تشدید اوضاع و کشیده شدن آن به درگیری گسترده تر دعوت می کنیم.»
https://fa.shafaqna.com/?p=1854662
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com