✅توضیحات نماینده حضرت آیتالله سیستانی در سوریه درباره کمکهای دفتر مرجعیت به مردم لبنان
حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالحلیم بهبهانی نماینده مرجعیت عالیقدر دینی در گفتوگو با «َشفقنا» تصریح کرد: پس از رهنمودهای حضرت آیتالله العظمی سیستانی در ایستادن در کنار برادران لبنانی که ناچار به ترک کشورشان در نتیجه جنگ شدهاند، دفتر مرجعیت در سوریه اقداماتی برای تامین سرپناه و مسکن مناسب و ارائه غذا و فرش و پتو انجام داد.
شیخ بهبهانی افزود: برای مردم لبنان مسکن در هتل ها و ده ها آپارتمان مسکونی با همه امکانات لازم در اختیار آنها گذاشته شد و در سه وعده غذاهایی برای این عزیزان آماده و تقدیم میکنیم.
دارو و درمان
نماینده مرجعیت عالیقدر دینی ادامه داد: ما با بیمارستان امام موسی صدر در محله حضرت زینب در حومه دمشق توافق کردیم تا همه نیازهای بیماران لبنانی اعم از عملیات جراحی، ویزیت، دارو، عکسهای اشعه ایکس و آزمایشهای پزشکی به صورت رایگان انجام شود.
https://fa.shafaqna.com/news/1912862/
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔 @shafaqna_com