✅«حمله ایران به اسرائیل چه زمانی و به چه اهدافی خواهد بود؟ آیا ارتباطی با انتخابات آمریکا خواهد داشت؟» تحلیلگر عراقی در رای الیوم نوشت
🔹«سلام العبیدی» تحلیلگر و نویسنده عراقی در رای الیوم نوشت: بگذارید درباره پاسخ قریب الوقوع ایران به حمله متجاوزگرایانه اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران در بامداد روز ۲۶ اکتبر گذشته فکر کنیم. شکل و زمان این پاسخ کی خواهد بود؟
🔹به گزارش شفقنا، العبیدی با اشاره به این اینکه ایرانی ها اطلاعات و داده های سیاسی، اطلاعاتی، نظامی و فنی کافی برای تعیین شکل و زمان پاسخگویی را دارند، افزود: از نظر شکل، می توانیم احتمال دهیم که این پاسخ قویتر و دردناکتر از دو پاسخ قبلی خواهد بودو از همین رهگذر، ایرانی ها تعداد بیشتری پهپاد و موشک از نوع پیشرفته تر که قبلا مورد استفاده قرار نگرفته، پرتاب خواهند کرد. علاوه بر این، احتمال می رود این پاسخ دسته جمعی و از نظر جغرافیایی گسترده و با مشارکت گروههای مقاومت باشد تا به این طریق بتوانند سیستم های دفاعی اسرائیل را از کار بیندازند.
وی ادامه داد: اهداف مشروع این پاسخ که قطعا نام «وعده صادق ۳» روی آن گذاشته خواهد شد، به شرح زیر خواهد بود:
اول: فرودگاه های نظامی که جنگنده های اسرائیلی از آنجا به ایران حمله کردند و به تجاوز علیه غزه، سوریه، لبنان و یمن ادامه می دهند.
دوم: مراکز فرماندهی، کنترل و برنامه ریزی نظامی و اطلاعاتی.
سوم: تجمعات نیروهای اسرائیلی در محورهای درگیری با مقاومت اسلامی در غزه و لبنان. این موضوع طبیعی است و در فلسفه اعلام این موضوع توسط ایران قرار می گیرد که گفته بود رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت هایش نه فقط علیه ایران بلکه علیه همه محورهای مقاومت مجازات خواهد شد.
چهارم: اهداف نظامی منتخب، مانند سکوهای گنبد آهنین، رادارهای آنها، مرکز کنترل آنها و سایر وسایل دفاع موشکی اسرائیل
https://fa.shafaqna.com/news/1914514
جزئیات👆👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_com