✅رایزنی پوتین و السودانی درباره تحولات خاورمیانه و نفت
🔷«محمد شیاع السودانی»، نخستوزیر عراق با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه درباره مسائل خاورمیانه در سایه تشدید تنش بیسابقه کنونی رایزنی کرد.
🔷 بر اساس بیانیه صادره از دفتر نخستوزیری عراق، در این تماس تلفنی که از جانب پوتین انجام شد، دو طرف درباره روابط مشترک عراق و روسیه و راهکارهای توسعه آن در راستای منافع دو کشور تبادل نظر کردند.
🔷السودانی و پوتین همچنین درباره تحولات منطقه رایزنی و بر اهمیت تلاش بیشتر کشورهای بزرگ برای پایان دادن به جنگ و جلوگیری از گسترش دامنه آن تاکید کردند به نحوی که ثبات منطقه و جهان را تهدید خواهد کرد.
🔷طبق این بیانیه، موضوع انرژی، اهمیت هماهنگی میان کشورهای ذیربط در چارچوب اوپک و اوپک پلاس برای ثبات قیمت نفت و گاز در ضمن معادلهای که قیمتی عادلانه برای صادرکننده و مصرفکننده را تضمین کند، رایزنی کردند.
https://fa.shafaqna.com/news/1926823/
جزئیات👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com