🔴 حضرت آیت الله مکارم شیرازی: حجاب تبدیل به یک مسئله سیاسی شده و از طریق فشار و سختگیری قابل حل نیست/ باید دلایل مهاجرت نخبگان شناسایی شود/ مشخص نیست چه کسانی قیمت دلار را بالا یا پایین می برند
⬅️ حضرت آیت الله مکارم شیرازی تأکید کردند: حجاب تبدیل به یک مسئله سیاسی شده که نیاز است ما هم با آن حساب شده برخورد کنیم. این مسئلۀ از طریق فشار و سختگیری قابل حل نیست، بلکه باید از روش های ایجابی و مثبت استفاده کرد.
به گزارش شفقنا، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار با دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تبریک ایام میلاد حضرت فاطمۀ زهرا سلام الله علیها، نخبگان را سرمایه های اصلی هر ملتی برشمرده و بیان کردند: باید دلایل مهاجرت نخبگان شناسایی شود و از ظرفیت نخبگی که در حوزه های علمیه و دانشگاه ها وجود دارد برای آبادانی مملکت استفاده شود.
ایشان وجود بعضی معضلات اخلاقی در دانشگاه ها را ناپسند دانسته و افزودند: شنیده می شود که در بعضی از دانشگاهها مشکلات اخلاقی اتفاق افتاده که لازم است نسبت به آن، اهتمام ویژه ای داشت.
👇👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1945652/