✅رئیس سازمان اطلاعات سوریه: نهاد امنیتی کشور از نو تشکیل خواهد شد
🔹 رئیس جدید سازمان اطلاعات سوریه از تصمیم خود برای تشکیل دوباره نهاد امنیتی کشورش پس از انحلال همه بخش های این نهاد و تجدید ساختار آن خبر می دهد.
🔹به گزارش شفقنا، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) شامگاه شنبه در کانال تلگرامی خود نوشت که «انس خطاب»، رئیس جدید سازمان اطلاعات این کشور طی سخنانی اظهار داشت: ملت بزرگ منش با اقشار و طیف های مختلف خود از ستم های زیاد و استبداد رژیم گذشته از طریق دستگاه های امنیتی متنوع آن رنج برد، دستگاه هایی که زمین را به تباهی کشیدند و طعم تراژدی و زخم را به ملت چشاندند.
🔹خطاب در این باره گفت: تنها به لطف خداوند، انقلاب مبارک سوریه پس از ۱۳ سال فداکاری و ایثار و به دنبال آن که فرزندانش الگویی در زمینه تلاش، شکیبایی و پایداری ارائه دادند، به پیروزی رسید. ادای احترام، تجلیل و تعظیم برای آن قهرمانان دلاوری که شهید شدند و جان خود را ارزانی داشتند تا ما پس از آنها، این روزهای مبارک که در آن، شادی پیروزی با درد جدایی در هم آمیخته را زندگی کنیم و این مسئولیت بزرگ را به ارث ببریم
https://fa.shafaqna.com/news/1952085/
🆔
@shafaqna_com