🔴وال استریت ژورنال: متحدان واشنگتن در آسیا نگران تلاشهای ترامپ در اوکراین هستند
⬅️روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که تلاشهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای مذاکرات صلح در مورد اوکراین، نگرانیهایی را در میان متحدان واشنگتن در آسیا ایجاد کرده است، زیرا آنها از تداوم حمایت آمریکا از منطقه نگران هستند.
⬅️به گزارش شفقنا؛ «پیش از این، در ماه فوریه، پت هیگست، وزیر دفاع پنتاگون، در افتتاحیه نشست در مورد کمک به اوکراین، اعلام کرد که دولت ترامپ، مهار چین در منطقه هند و اقیانوس آرام را به عنوان اولویت اصلی استراتژی دفاعی خود میداند«.
🔹این روزنامه افزود: «برخی از مقامات در گفتگوی خصوصی، نگرانی خود را از این موضوع ابراز کردهاند که ترامپ ممکن است با شی جین پینگ، رهبر چین، در مورد سرزمینهای مورد مناقشه در آسیا به توافقی برسد یا به برنامه هستهای کره شمالی اجازه دهد که همچنان تهدیدی برای منطقه باقی بماند».
https://fa.shafaqna.com/news/1991876/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com