🔴مشاور رییس جمهور اوکراین: مذاکرات بین ترامپ، پوتین و زلنسکی به زودی آغاز خواهد شد
⬅️به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ میخائیلو پودولیاک، مشاور ارشد رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با فرانس ۲۴ گفت انتظار دارد مذاکرات صلح «به زودی» بین ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه آغاز شود. او گفت: «ما یک بحث سازنده خواهیم داشت… چون رئیس جمهور اوکراین بسیار عملگرا است.»
پودولیاک در حالی که ادعا کرد روسیه علاقه ای به مذاکره واقعی یا آتش بس ندارد، گفت: معتقدم ما می توانیم ابزار فشار بر روسیه را پیدا کنیم.
پودولیاک از گفتن این موضوع که اوکراین مجبور به دادن امتیازات ارضی در چنین مذاکرات صلح است، امتناع نموده اما در عین حال به وجود «حقوق بینالملل» در هرگونه تلاش برای رسیدن به صلح پافشاری کرد. وی تاکید کرد که پایان دادن به جنگ در قاره اروپا بدون حضور اروپا غیرممکن است.
https://fa.shafaqna.com/news/1999590/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com