✅سیانان: نخستوزیر جدید کانادا با انتخاب اروپا به عنوان اولین سفر خارجی خود به ترامپ پیام فرستاد
🔹مارک کارنی، نخستوزیر جدید کانادا، روز دوشنبه با شکستن یک سنت، به جای واشنگتن، اروپا را برای اولین سفر خارجی خود به عنوان رهبر این کشور انتخاب کرد. استقبال گرم او در فرانسه و بریتانیا در تضاد آشکار با روابط تیرهوتار کانادا با همسایه جنوبی خود، ایالات متحده آمریکا، قرار دارد.
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا کارنی در پاریس با استقبال امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه، روبرو شد و سپس به لندن رفت جایی که با کییر استارمر، نخستوزیر بریتانیا، دیدار کرد و با شاه چارلز سوم ملاقات خصوصی داشت.
🔹کارنی که روز جمعه گذشته به قدرت رسید و به دلیل سالها فعالیت به عنوان بانکدار مرکزی برای بسیاری از رهبران اروپایی شناخته شده است، در یک کنفرانس خبری مشترک در کاخ الیزه که به زبانهای فرانسوی و انگلیسی برگزار شد، به مکرون گفت که کانادا «اروپاییترین کشور غیراروپایی« است و قول داد که شریکی «قابل اعتماد، قابل اطمینان و قوی» برای پاریس باشد.
https://fa.shafaqna.com/news/2007584/
🆔
@shafaqna_com