🔴آمریکا پاداش ۱۰ میلیون دلاری برای دستگیری سراجالدین حقانی را لغو کرد
⬅️ سخنگوی وزارت امور داخلی افغانستان اعلام کرده است که ایالات متحده آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای دستگیری یکی از رهبران بزرگ طالبان، سراج الدین حقانی، را لغو کرده است.
⬅️به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، با وجود اعلام این خبر توسط مقامات افغانستانی در روز شنبه، افبیآی هنوز این جایزه را در وبسایت خود فهرست کرده و گفته است که “اعتقاد بر این است که حقانی در حملات فرامرزی علیه نیروهای ایالات متحده آمریکا و ائتلاف در افغانستان هماهنگی و مشارکت داشته است.»
⬅️این اقدام پس از آن صورت گرفته است که طالبان روز پنجشنبه یک شهروند آمریکایی را که دو سال در اسارت بود، آزاد کرد.
⬅️آزادی جورج گلیزمن که در دسامبر ۲۰۲۲ در حالی که به عنوان توریست در افغانستان سفر میکرد ربوده شده بود، سومین باری است که یک زندانی آمریکایی از ژانویه تاکنون توسط طالبان آزاد شده است
https://fa.shafaqna.com/news/2010289/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com