🔴اتحادیه جهانی علمای مسلمان، فتوای جهاد و اقدام نظامی در حمایت از غزه صادر کرد
⬅️اتحادیه جهانی علمای مسلمان از طریق کمیته اجتهاد و فتوای خود، در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نقض آتشبس، فتوایی شرعی صادر کرد و در آن بر لزوم جهاد و اقدام فوری و گسترده کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان، از جمله اقدام نظامی، تأکید نمود.
⬅️به گزارش شفقنا، در این فتوا که توسط دکتر علی قرهداغی، دبیرکل این اتحادیه، در حساب رسمی خود در پلتفرم «ایکس» منتشر شد، آمده است: جهاد مسلحانه علیه اشغالگران صهیونیست، بر هر مسلمان توانمند واجب است،
و تصریح شده که این وظیفه، همه کشورهای اسلامی را شامل میشود.
همچنین کمیته فتوا خواستار «مداخله نظامی فوری» کشورهای عربی و اسلامی برای متوقف کردن تجاوز به غزه شد و بر لزوم محاصره کامل رژیم اشغالگر از زمین، دریا و هوا از طریق بستن تنگه ها، ممانعت از عبور دریایی و بستن آسمان بر پروازها و هواپیماهای رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
در ادامه این فتوا، حمایت نظامی، مالی، سیاسی و حقوقی از مقاومت فلسطین، «واجب شرعی» دانسته شده است
https://fa.shafaqna.com/news/2016228/