🔴شومر: ۱۰۰ روز اول ریاستجمهوری ترامپ جهنمی بود و بدتر از آن در راه است
⬅️رهبر اقلیت سنای آمریکا صد روز نخست زمامداری رئیسجمهوری کنونی این کشور را جهنمی توصیف کرده و نسبت به بروز شرایط بدتری در ادامه به ویژه در زمینههای اقتصادی و دموکراسی هشدار داد.
⬅️به گزارش شفقنا، شبکه خبری «آر تی عربی» روسیه بامداد امروز (سهشنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که «چاک شومر»، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا طی سخنانی تاکید کرد که صد روز نخست دور دوم ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در این کشور، بدترین شروع برای یک رئیسجمهوری در دوران مدرن به شمار میآید.
شومر در سخنان خود در نخستین جلسه پس از بازگشت سناتورهای آمریکایی از تعطیلات بهاری در روز دوشنبه به وقت محلی، ضمن هشدار نسبت به اینکه شرایط بدتری در راه است، متعهد شد که اعضای حزب دموکرات به مقاومت در برابر سیاستهای ترامپ ادامه خواهند
https://fa.shafaqna.com/news/2031991/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com