✅بازگشت تدریجی برق به اسپانیا و پرتغال پس از قطعی بیسابقه
⬅️ پس از آنکه یک خاموشی گسترده، بیشتر مناطق اسپانیا و پرتغال را فلج کرد، جریان برق از اواخر روز دوشنبه به بخشهایی از شبهجزیره ایبری بازگشت. این اختلال باعث زمینگیر شدن هواپیماها، توقف حملونقل عمومی و تعلیق عملیاتهای معمول در بیمارستانها شد.
⬅️به گزارش سرویس ترجمه شفقنا وزارت کشور اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد و ۳۰ هزار نیروی پلیس را در سراسر کشور برای حفظ نظم مستقر کرد. دولتهای دو کشور نیز جلسات اضطراری کابینه تشکیل دادند.
خاموشی در این مقیاس، در اروپا بسیار نادر است. علت این حادثه هنوز مشخص نیست. پرتغال مدعی شد که مشکل از اسپانیا شروع شده و در مقابل، اسپانیا منشأ مشکل را در قطع ارتباط با شبکه برق فرانسه دانست.
لوئیس مونتنگرو، نخستوزیر پرتغال، اعلام کرد هیچ نشانهای از حمله سایبری به عنوان عامل خاموشی وجود ندارد
https://fa.shafaqna.com/news/2032030/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com