🔴 رسانه ی اسرائیلی: نتانیاهو از سیاستهای ترامپ در خاورمیانه ابراز نارضایتی کرده است
تایمز اسرائیل به نقل از «اسرائیل هیوم» نوشت: بنیامین نتانیاهو، در گفتگوهای خصوصی با نزدیکان خود، از سیاستهای دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا در قبال خاورمیانه ابراز نارضایتی کرده است.
بر اساس این گزارش، نتانیاهو در حالی که در نشستهای دوجانبه با ترامپ از اظهارات وی در خصوص سوریه و ایران استقبال کرده، اما معتقد است اقدامات عملی ترامپ با این مواضع همخوانی ندارد.
طبق گزارش «اسرائیل هیوم»، یکی از نگرانیهای نتانیاهو حمایت ترامپ از تلاشهای رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، برای تحکیم نفوذ خود در سوریه است؛ هرچند ترامپ همزمان به اسرائیل آزادی عمل برای عملیات نظامی در سوریه داده است.
در جریان دیدار تانیاهو و ترامپ در واشنگتن در ماه آوریل، ترامپ از اردوغان تمجید کرد، در حالی که نتانیاهو در کنار او در اتاق بیضی کاخ سفید سکوت اختیار کرده بود. اردوغان یکی از منتقدان سرسخت اسرائیل است و حتی در ماه رمضان در جریان بازدید از یک مسجد برای نابودی اسرائیل دعا کرده بود.
نتانیاهو همچنین از تصمیم ترامپ برای آغاز مذاکرات هستهای با ایران که در همان دیدار کاخ سفید اعلام شد، و همچنین از امتیازاتی که دولت ترامپ بدون دریافت امتیازات متقابل به ایران داده، نگران است.
به نوشته «اسرائیل هیوم»، نتانیاهو همچنین از برکناری مایک والتز، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، ناراضی است.
بر اساس گزارش واشنگتن پست، ترامپ از مواضع تندروانه والتز در قبال ایران و هماهنگی او با نتانیاهو درباره گزینههای نظامی برای نابودی برنامه هستهای تهران خشمگین شده بود؛ موضوعی که به اخراج والتز در هفته گذشته انجامید.
دفتر نخستوزیری اسرائیل در واکنش به این گزارش اعلام کرد که «در گفتگوی اخیر میان نخستوزیر نتانیاهو و رئیسجمهور ترامپ، دو طرف توافق کردند که هدف عالی، برچیدن توانایی ایران برای دستیابی به سلاح هستهای است».