🔴عراقچی: مسیر توافق از میز مذاکره میگذرد، نه از طریق رسانهها
وزیر خارجه در واکنش به برخی گمانه زنی های رسانه ای مبنی بر نزدیک بودن توافق میان تهران و واشنگتن در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: رسانهها همچنان در حال گمانهزنی درباره توافقی قریبالوقوع میان ایران و آمریکا هستند. مطمئن نیستم که واقعاً در چنین نقطهای قرار داشته باشیم.
به گزارش شفقنا ، «سیدعباس عراقچی» در ادامه این پست در حساب کاربری خود نوشت: جمهوری اسلامی ایران با صداقت بهدنبال راهحل دیپلماتیکی است که منافع همه طرفها را تأمین کند. اما این مستلزم توافقی است که همه تحریمها را لغو و حقوق هستهای ایران، از جمله غنیسازی، را محقق کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه با اشاره به خبری که یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع اطلاعاتی اتریشی درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران منتشر کرده، نوشت: اما درباره آخرین خبر جعلی علیه دیپلماسی ایران و آمریکا؛ استفاده ابزاری از نام ایران برای حمله به منتقدان داخلی در آمریکا، حتی برای اسرائیل نیز اقدامی بیارزش است.
https://fa.shafaqna.com/news/2052685/
@shafaqna_com