✅سازمان ملل: بیش از چهار میلیون نفر به دلیل جنگ از سودان گریختهاند
مقامهای دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) اعلام کردند که بیش از چهار میلیون نفر از زمان آغاز جنگ داخلی سودان در سال ۲۰۲۳ از این کشور گریختهاند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، اویجین بیون، سخنگوی این نهاد، روز سهشنبه در یک نشست خبری در ژنو گفت: اکنون که این جنگ وارد سومین سال خود شده است، رسیدن شمار آوارگان به چهار میلیون نفر، یک نقطه عطف فاجعهبار در بحران آوارگی است که در حال حاضر ویرانگرترین بحران بیخانمانی در جهان بهشمار میرود.»
«اگر درگیری در سودان ادامه یابد… انتظار داریم هزاران نفر دیگر نیز به فرار ادامه دهند؛ مسئلهای که ثبات منطقهای و جهانی را به خطر خواهد انداخت.»
سودان با کشورهای چاد، سودان جنوبی، مصر، اریتره، اتیوپی، جمهوری آفریقای مرکزی و لیبی هممرز است.
علاوه بر پناهندگانی که از کشور خارج شدهاند، طبق برآوردهای سازمان ملل، حدود ۱۰.۵ میلیون نفر نیز در داخل سودان آواره شدهاند
https://fa.shafaqna.com/news/2056340/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com