ترامپ سرویس استارلینک را در کاخ سفید نگه میدارد
⬅️ «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، روز دوشنبه اعلام کرد که هیچ برنامهای برای قطع سرویس «استارلینک» در کاخ سفید ندارد، اما احتمال دارد خودروی «تسلا» را از آنجا خارج کند. این اظهارات در پی تشدید تنش میان ترامپ و ایلان ماسک، مالک شرکتهای «تسلا» و «اسپیساکس»، مطرح شده است.
⬅️به گزارش شفقنا؛ «ترامپ در سخنانی گفت شاید خودروی تسلا را کمی جابهجا کنم، اما فکر نمیکنم این کار را با استارلینک انجام دهیم. این سرویس خوبی است. استارلینک، ارائهدهنده اینترنت پرسرعت ماهوارهای، زیرمجموعهای از شرکت اسپیساکس است که متعلق به ماسک میباشد».
در ماه مارس، ترامپ اعلام کرده بود که یک خودروی قرمز رنگ مدل S از شرکت تسلا خریده است؛ زمانی که ماسک هنوز از متحدان نزدیک وی به شمار میرفت. اما هفته گذشته یک مقام کاخ سفید گفت که ترامپ ممکن است بهدلیل اختلافات علنی با ماسک، از این خودرو صرفنظر کند. این خودرو در تعطیلات آخر هفته در محوطه کاخ سفید مشاهده شد
https://fa.shafaqna.com/news/2059873/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com