پرسپولیس؛ هاشمیان راضی نیست!
کارتال با جدایی از پرسپولیس شوک بزرگی به هواداران وارد کرد. باشگاه تصمیم گرفت که وحید هاشمیان را به عنوان سرمربی جدید انتخاب کند.
هاشمیان خریدهای پرسپولیس را ادامه داد و بعد از آمدن این سرمربی جوان دو بازیکن خارجی و یک بازیکن داخلی جذب شده اند.
اما به نظر می رسد که سرمربی جدید سرخ پوشان در حالی که کمتر از دو هفته به آغاز فصل جدید باقی مانده است از وضعیت تیمش راضی نیست و خواستار تغییراتی شده است.
هاشمیان از وضعیت سمت چپ تیمش راضی نیست تا جایکه وحید امیری در فهرست مازاد قرار گرفته است این در حالی است که میلاد محمدی هم وضعیتی مشابه دارد و این نشان می دهد که پرسپولیس باید با دستور هاشمیان هر چه سریعتر یک مدافع چپ را جذب کند. باتوجه به اینکه تیم های داخلی آماده فصل جدید شده اند باید هاشمیان سراغ بازیکن خارجی برود.
https://fa.shafaqna.com/news/2096962/
جزئیات ☝️☝️☝️
خبرگزاری بینالمللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com