💠 حضور دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه قرآن کریم
🔹به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در سال ۱۳۹۸ با عنوان «قرآن؛ معنای زندگی»، از تاریخ 21 اردیبهشت ماه در محل مصلی امام خمینی آغاز به کار نمود.
🔹دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در این دوره از نمایشگاه قرآن حضور ویژه یافته است و با بهره گیری از کارشناسان مذهبی و علمی در این دوره، پذیرای علاقه مندان، پژوهشگران و عموم روزه داران و قرآن دوستان می باشد.
🔹علاقمندان می توانند به غرفه دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن کریم واقع در شبستان امام خمینی ، غرف نهادهای قرآنی غیر دولتی، جنب ستون ۸۵ مراجعه نمایند.
🔹گفتنی است بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم 21 اردیبهشت تا 4 خرداد ماه 98 در محل مصلی بزرگ امام خمینی تهران برگزار می شود. ساعات بازدید این نمایشگاه از ساعت 17 تا 24 می باشد.
🚨 منبع: news.esra.ir
🆔eitaa.com/EsraTvEitaa