چند اتفاق مهم
مذاکرات غیر مستقیم آمریکا و انصارالله و توافق بر توقف حملات متقابل.
توافق صلح آمریکا و انصارالله روی دیگر راهبرد (نیروی نیابتی نداریم با خودشون مذاکره کنید هست) بجای تعدیل خط قرمزها بر سر منطقه، به آرامی آن ها را دور بزن تا افکار عمومی حس پیروزمندانه داشته باشد.
توافقی برای دور نگه داشتن آمریکا از بازی پرتنش نتانیاهو برای جنگ بزرگ و آزادی تردد کشتی های آمریکایی.
اگر مسیر صلح هموار شود حزب الله و حماس و سایر اجزا مقاومت چنین مکانیزمی رو پیش روی خود می بینند
ادعای رسانه های غربی مبنی بر اینکه ترامپ می خواهد نام خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر دهد
اگر صحت داشته باشد این اولین گام عملی آمریکا بعد از شکل گیری اجماع سیاسی اعراب و حمایت اروپا_چین و روسیه در خلیج فارس و ادعای مالکیت امارات بر جزایر سه گانه است که امنیت ملی ایران را نشانه گرفته است.
شبه ائتلاف جهانی که در تقارن با جنگ خاورمیانه به شکل تدریجی خود را در عرصه سیاسی منطقه برجسته کرد و به طرح چنین ادعای سخیفی از سوی ترامپ رسید.
همان طور که عرض شد دیدگاه بلوک عرب منطقه برای آینده صلح بزرگ و جنگ بزرگ بسیار مهم است و باید دید موضعگیری آن ها چیست و آیا ترامپ درصدد معامله بزرگ با اعراب برای مقابله با ایران است یا خیر.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm