#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (117)
❇️ اعتراض مراجع
✅ آیت الله فاضل لنکرانی در اعتراض به سخنان منتظری به صورت علمی و فقهی جواب ایشان را داد:
✅ «اعلم واجب است، اما اینجا ولایت فقیه است، نه ولایت افقه که اعلمیت هم در ولایت شرط باشد...خود قانون اساسی را که مطالعه می کردیم، بیشتر از یک لفظ مجتهد، عارف، مدیر، مدبر، بصیر و خبیر ندارد. ... در ولایت فقیهی که می گوییم، بیش از اجتهاد مطلق شرطیت ندارد، اعلمیت در آن نیست، این را هم به این لحاظ گفتند که چون این احتمال داده می شد که در آینده نظام، آنهایی که اعلم هستند، رهبریت را نپذیرند و آنهایی که رهبریت را می پذیرند، لعل(شاید) بعضی اعلم نباشد، لذا ملازمه را قطع کردند و گفتند: در ولایت فقیه لازم نیست توأم با اعلمیت باشد، اگر اعلم هم شد چه بهتر، اگر هم نشد، ضربه ای به ولایت فقیه و مشروعیت نظام و حاکمیت اسلام نمیخورد.»
✅ آیت الله نوری همدانی نیز در حمایت از نظام و انقلاب تصریح کرد:
✅ «این مردم و این حوزه قم در برابر هر حرکتی که بر نظام، حکومت و انقلاب اسلامی خدشه ای وارد کند، ایستادهاند و هرگز یک لحظه به خود فتور و سستی راه نمیدهند.»
✅ آیت الله مکارم شیرازی از دیگر مراجعی بود که نسبت به سخنان منتظری واکنش تندی نشان داد و او را از لحاظ آشنائیت با مسائل اسلامی زیر سؤال برد:
✅ «گاهی می گویند که ولایت فقیه سر از استبداد در می آورد، حق دارند که چنین بگویند، چون آگاه به مسائل اسلامی نیستند!»
ادامه دارد...
منبع: جهان نیوز
#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir