🔺
زمینه رشد دانشآموزان در همه ساحتهای سند تحول در مدارس دماوند فراهم شود/ رشد ورزشی و تربیتبدنی دانشآموزان مورد توجه مدارس قرار گیرد
🔹محمد فروتن، مدیر آموزش و پرورش دماوند در مراسم نواختن زنگ ورزش ضمن گرامیداشت آغاز هفته تربیتبدنی و محکومیت جنایتهای رژیم کودککش علیه مردم مظلوم فلسطین اظهار کرد: مدرسه تمام ساحتی، مدرسهای است که دانشآموزان همه جانبه در آن رشد کنند.
🔹وی با بیان اینکه یکی از ساحتهای سند تحول بنیادین بحث ورزش است، گفت: در این راستا، دانشآموزان نه فقط به لحاظ علمی، بلکه به لحاظ تربیتی، جسمی و اعتقادی نیز باید رشد داشته باشد.
🔹مدیر آموزش و پرورش دماوند تصریح کرد: امروز انتظار این است برای اینکه مدرسه تمام ساحتی داشته باشیم، باید رشد علمی، اعتقادی و تربیت بدنی دانشآموزان در مدارس مورد توجه قرار گیرد.
🔹فروتن تصریح کرد: دانشآموزی موفق است که همه جانبه رشد کند و تک بعدی نباشد و مدرسهای موفق است که زمینه رشد دانشآموزان در همه ابعاد را فراهم کند.
@Asrshargh_ir