📸
بازديد مشترک شهردار دماوند و رئیس محیط زیست شهرستان از کانکس پسماندهای خشک در منطقه گیلاوند/ کانکس پسماند در میدان ۱۷ شهریور و مسکن مهر استقرار مییابد/ پیمانکاران موظف به استقرار کانکس دریافت زباله در شهرها هستند
🔹ظهر امروز مهدی رضایی مهر شهردار دماوند بههمراه نقی میرزاکریمی رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند در اجرای طرح تفکیک از مبدا پسماندها از کانکس پسماندهای خشک بازدید کردند.
🔹در این بازدید مقرر گردید که پیمانکار بازیافت یک کانکس در میدان 17 شهریور روبهروی بانک کشاورزی دماوند و یک کانکس دیگر در منطقه مسکن مهر گیلاوند مستقر و فعالیت خود را آغاز نمایند.
🔹میرزاکریمی رئیس محیط زیست شهرستان دماوند در این بازدید تاکید داشت که پیمانکاران بازیافت شهرهای رودهن، آبسرد، کیلان و آبعلی نیز موظف به استقرار کانکس دریافت پسماند خشک در این شهرها هستند و مردم را به تفکیک زباله از مبدا تشویق نمایند.
🔹لازم به ذکر است؛ شهروندان میتوانند پسماندهای خشک (کارتن، کاغذ، انواع پلاستیک، انواع قوطی و بطری، ضایعات فلزی و...) را به این مرکز به آدرس گیلاوند ضلع شرقی پارک خانواده تحویل و مواد شوینده یا وجه آن را دریافت نمایند.
@Asrshargh_ir