🔺
ایجاد جنگلهای جدید در دماوند با جدیت پیگیری و عملیاتی شود/ وقتی عملکرد منابع طبیعی و جهاد کشاورزی قابل قبول است که شهر و روستای ما سبزتر شده باشد
«حجتالاسلام فتاحدماوندی» خطیب نماز جمعه دماوند:
🔹شهرستان دماوند به خاطر موقعیت جغرافیایی و وجود درختان و گیاهان و آب و هوای خوب یک منطقه ویژه گردشگری است؛ باید قدر آن را بدانیم و فضای سبز آن را حفظ و توسعه دهیم.
🔹با شعار هر ایرانی ۳ درخت می توانیم با کاشتن و آبیاری درختان جدید، دماوند را سبز تر و زیباتر کنیم . ما ایرانی ها نسبت به نسل های بعد و فرزندان خود مسئولیم.
🔹ایجاد جنگل های جدید باید با همت مردم و مسئولین با جدیت پیگیری و عملیاتی شود؛ هوای پاک در گرو وجود فضای سبز گسترده است؛ باید سرانه فضای سبز را برای هر ایرانی بیشتر کنیم.
🔹 وقتی می توانیم بگوییم عملکرد ادارات منابع طبیعی و جهاد کشاورزی قابل قبول است که در نقشه های هوایی نسبت به قبل، شهر و روستای ما سبزتر شده باشد.
🔹ایجاد پارک های پر درخت در هر روستا، فضایی برای تفریح و ورزش خانواده ها و در مواقع بحران، مکانی برای اسکان موقت مردم است.
🌐 متن کامل خطبهها را (
اینجا) بخوانید
@Asrshargh_ir