🎥
طاهرخانی: مسئولان دماوند با حضور در کلاسهای درس از معلمان قدردانی کردند/ معلمان تولیدکننده نسل آینده کشور هستند
🔹طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در آیین گرامیداشت مقام معلم در شهرستان دماوند اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت مقام معلم، با هماهنگیهای انجام شده، مدیران و مسئولان شهرستان دماوند با حضور در کلاس درس مدارس، از زحمات معلمان و دبیران قدردانی کردند.
🔹وی افزود: این اقدام، یک نوعی فرهنگسازی بود که در حضور دانشآموزان در دو بخش آموزش و پرورش دماوند و رودهن انجام شد.
🔹فرماندار شهرستان دماوند گفت: آینده کشور را معلمان میسازند و طبق فرمان سال، معلمان تولیدکننده نسل آینده کشور هستند؛ انسانها توسط معلمان ساخته شوند.
🔹طاهرخانی تصریح کرد: بدون شک کسانی که قرار است در آینده از جز تا کلان کشور مسئولیت گیرند، باید در کلاسهای درس تعلیم و تربیت داده شوند.
🔹وی، نقش معلمان را برای کشور مهم و حیاتی دانست و بیان کرد: مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود، اهمیت وزارت آموزش و پرورش را برای مجموعه دولت برشمردند.
@Asrshargh_ir