مریم رجوی خود نیز یک بازیچه است در دستان امپریالیسم. او خود یک قربانی است که زنان دیگر را در پی خود به قتلگاه هویت و انسانیت کشانده و می کشاند. اینکه این سخنان از دهان کسی که سر سوزنی معتقد به دموکراسی نیست چیز عجیبی نیست. چون این مطالب برای او دیکته شده است.
وگرنه بخواهیم با دقت نگاه کنیم باید از او و سران گروهک منافقین پرسید چطور دم از آزادی و اختیار در حجاب زنان حرف می زنید در حالیکه زنان سازمان شما حتی حق انتخاب رنگ روسری خود را ندارند؟! آنان باید یونیفرم از قبل آماده شده با روسری که باید حتما گره زده شود بر تن و سر کنند. چه اختیاری دارند؟!
این اقدام شما چه سنخیتی با شعار«نه به حجاب اجباری» دارد؟!
راست می گویید که معتقد به این جمله «نه به حکومت اجباری» هستید، لطفاً دربهای اسارتگاه اشرف در آلبانی را به رویشان باز بگذارید ببینید چند نفر از آنان با شما می مانند؟!
اگر می گویید «نه به دین اجباری» پس چرا اقلیتهای دینی هیچ گرایشی به سمت شما ندارند؟! چرا ترکیب ادیان یهودی،مسیحی و.... در بین شما دیده نمی شود؟!
آیا اگر یک مسیحی عضو سازمان شما شود، به او اجازه حضور در شورای ملی مقاومتتان و قرار گرفتن در رده های بالای سازمانتان را می دهید؟!
@badigard_iran