🌐کینه شتری منافقین نسبت به مردم ایران
❌کمک اطلاعاتی، نظامی و روانی منافقین به صدام در سال های دفاع مقدس و امروز حمایت همه جانبه از اسرائیل نشان از دشمنی دیرینه و کینه ی شتری آنها نسبت به مردم ایران دارد . کینه ای که زیر سایه ی شعارهای حقوق بشری و ژست دفاع از مردم ایران مخفی نگه می داشتند تا بتوانند با سفیدسازی خود ، مردم بخصوص جوانان را فریب دهند ، اما امروز به خوبی این دشمنی عیان گردیده است.
❌امروز که مردم با هر سلیقهای دست در دست هم مقابل اسرائیل ایستادهاند، این جماعت وطن فروش نیز تمام تلاش خود را برای برهم زدن اتحاد و انسجام داخلی به کار گرفته اند. دقیقا همانند اقداماتی که در 8 سال جنگ تحمیلی در شهرهای مختلف برای برهم زدن فضای جامعه اجرا میکردند.
❌اما بررسی رفتار رسانه ای این تروریست ها نشان از آن دارد که انها بدنبال ایجاد اشوب در کشور هستند ، پر واضح است که رژیم در بعد نظامی توانایی خود را از دست داده و مجبور است برای مشغول سازی ایران و بازسازی خود فضای داخلی را با کمک وابستگان خود ملتهب کند.
#من_بادیگارد_نیستم
♻️
@badigard_iran