✋
جزییات خبر زن تهرانی که دو شوهر داشت و در دو خانه زندگی میکرد
نقشهای که به عقل جن هم نمیرسید!
🔹افشای ازدواج همزمان یک زن با دو مرد نقشه خبیثانه ای را فاش کرد که به عقل جن هم نمی رسید.
🔹زن ۴۲ ساله که «سهیلا» نام دارد، در بازجوییهای اولیه اعتراف کرد که سیمکارت شوهر اولش را در اختیار داشته و با استفاده از آن، درخواست طلاق غیابی داده است. او با کمک چند نفر دیگر و شهادت آنان، موفق شده بود حکم طلاق را دریافت کند، بدون اینکه همسر اولش از این موضوع اطلاعی داشته باشد. پس از دریافت طلاق، او با مرد دیگری آشنا شده و ازدواج کرده بود.
🔹سهیلا به مأموران گفت که هنگام ازدواج مجدد، شرط گذاشته بود که شاغل باشد و چند روز در هفته به بهانه رفتن به محل کار، در واقع به خانه همسر اولش بازمیگشته است. او دلیل این اقدام خود را مشکلات مالی عنوان کرده و مدعی شده که همسر اولش هیچ مسئولیتی در قبال او نداشته است.
🔹پس از افشای این ماجرا، هر دو شوهر این زن علیه او شکایت کردند و پرونده برای بررسی بیشتر در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
✅
کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155