✋
ماجرای فایل صوتی ظریف
🔺بر اساس فایل صوتی که به دست ایران اینترنشنال رسیده، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در جریان یک مصاحبه که روز ششم اسفندماه انجام شده با اشاره به دخالتهای قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس، گفت دیپلماسی را هزینه عملیاتهای میدانی سپاه پاسداران کرده است.
🔹ظریف در این گفتوگوی بیش از سه ساعته با سعید لیلاز، اقتصاددان حامی دولت که در اسفندماه سال گذشته صورت گرفته به سوالاتی درباره سیاستهای وزارت امور خارجه در زمان تصدی خود پاسخ داده است.
🔹او با ادعای تحمیل سیاستهای سپاه پاسداران به وزارت امور خارجه استراتژی جمهوری اسلامی را «جنگ سردی» خواند و گفت: «من دیپلماسی را بیشتر برای میدان هزینه کردم، تا میدان برای دیپلماسی هزینه شده باشد.»
🔹ظریف منظور خود از میدان را عملیاتهای جنگی و نظامی و دخالت نیروهای امنیتی در استراتژی دیپلماتیک کشور دانست.
🔹این مقام دولت در قسمتی از این مصاحبه به همراهی خود با قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: «هیچ زمان در دوران کار من، نتوانستم به فرمانده میدان [جنگ]بگویم کاری را بکن، چون در دیپلماسی نیاز دارم.»
🔴
امشب در کلابهاوس مطرح شد؛
فایل گفتگوی محمدجواد ظریف پیش از انتشار در ایراناینترنشنال، صبح امروز برای شماری از روزنامهنگاران خارج از کشور و رسانههای خارجی ارسال شده بود.
✅
کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155