✋
وضعیت اسفبار مزار شهیدغفاری در قم
🔸روحانی شهیدی که زیر شکنجه فریاد زد: «دشمن خمینی، کافر است»!
🔺 ۷ دی ماه سالروز شهادت شهید آیتالله غفاری بود، ولی در سالروز شهادتش، درب مقبرهاش در دارالسلام قم با قفلی زنگزده بسته بود!
🔹 شهید آیت الله شیخ حسین غفاری کسی بود که زیر آن شکنجههای وحشتناک رژیم ستمشاهی این جمله را فریاد زد که «دشمن خمینی کافر است» و عصبانیت شکنجه گران را بیشتر کرد و بر وی جسارتها کردند و در نهایت ایشان را در ۷ دی ماه ۱۳۵۲ به شهادت رساندند.
🔹اما امروز در سالگرد شهادتش متأسفانه قبر مطهر این شهید با عظمت که در دارالسلام قم است و به بهانه بازسازی و ساخت مقبره از سال ۹۱ تخریب شده است همچنان در وضعیت اسف باری قرار دارد و بعد از گذشت این همه سال از وعده ساخت مقبره، همچنان شاهد این وضع نا به سامان هستیم و معلوم نیست چه نهادی باید به این وضع رسیدگی کند؟!
🔹 در سالگرد شهادت شهید غفاری چرا باید درب قبرستان دارالسلام قفل باشد؟ با پیگیری از مسئولین شهرداری این جمله را شنیدیم که مسئولیت آنجا با شهرداری نیست و از اداره اوقاف بپرسید. مسئولین اوقاف هم درباره قبرستان دارالسلام و وضعیت مقبره شهید آیت الله غفاری، با رد مسئولیت خود عنوان داشتند این قبرستان به بخش خصوصی داده شده است و اوقاف هیچ مسئولیتی ندارد!
🔹 آیا واقعاً این توجیه مناسبی برای این وضع به هم ریخته قبر مطهر شهید والامقام آیت الله غفاری است؟!
🔹 بنیاد شهید آیا مسئولیت ندارد که پیگیر این وضعیت باشد؟!
✅
کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155