🤚
پایش شبکه های اجتماعی
امروز
🚩
حسین امیر عبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل:
پاسخ به ترور شهید فخری زاده در چند مرحله انجام خواهد شد/العالم
🔹
احتمال رد کلیات بودجه در مجلس
میرسلیم، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
بخشی از درآمدهای دولت به فروش نفت برمیگردد، اما بر چه اساس فروش ۲میلیون و ۳۰۰هزار بشکه نفت در روز، پیشبینی شده است؟! با توجه به اینکه مخالفان زیادی در مجلس وجود دارد، احتمال رد کلیات بودجه۱۴۰۰ نیز میرود.
🔹
سلامی: دشمنان منتظر واکنش قاطع ایران باشند
فرمانده کل سپاه: به ملت عزیز ایران اطمینان میدهیم که واکنش قاطعی نسبت به ترور دانشمند هستهای خود خواهیم داشت. دشمنان باید منتظر واکنشهای جمهوری اسلامی ایران باشند با کیفیت و وضعیتی که خودمان تعیین میکنیم.
🔹
دستگیریها در شهرداری ارومیه به دانه درشتها رسید
بنابر اعلام رسانههای محلی دقایقی پیش شهردار منطقه ۴ ارومیه در محل کار خود بازداشت شد. در روزهای اخیر نیز تعدادی از کارکنان و مدیران شهرداری ارومیه دستگیر شده بودند.
🔹
قالیباف به جای روحانی قانون لغو تحریمها را ابلاغ کرد
رئیس مجلس با صدور نامهای خطاب به مدیرعامل روزنامه رسمی کشور ضمن ابلاغ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها از وی خواست این قانون در روزنامه رسمی چاپ شود.
🔹