✋
دیدار نماینده آیت الله سیستانی با رئیسی در باره روح الله زم
🔺دفتر آیتالله سیستانی در باره شایعات فضای مجازی پیرامون روحالله زم بیانیه ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
🔹دفتر آقای سیستانی هیچگونه اطلاعی از آمدن آقای زم به عراق و نقشی در دستگیری ایشان نداشته است. و پس از انتشار ادعای سوء استفاده از نام آقای سیستانی برای کشاندن ایشان به عراق، در تماس با مقام های عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران، از آنان خواسته شد توضیحاتی در این زمینه ارائه دهند، و بر این درخواست مکررا تاکید شد.
🔹در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۹ آقای شهرستانی نماینده آقای سیستانی و رئیس دفترشان در قم – طبق دستور ایشان – با اقای رئیسی ریاست قوه قضائیه ملاقات و موضوع را پیگیری نمودند.
🔹مقامات ذیربط به صورت رسمی به ایشان و سپس در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ به دفتر آقای سیستانی در نجف اشرف ابلاغ نمودند که هرگونه سوء استفاده از نام آقای سیستانی در جریان بازداشت آقای زم قاطعانه تکذیب می شود. و بنابر آن زمینه دخالت مرجعیت در امر محاکمه و مجازات ایشان را منتفی دانستند./قرن نو
✅
کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
@basavad