🌐
#گزارش_خبری
اولین جلسه شورای مرکزی
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان در تاریخ ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس پردیس شهید باهنر اصفهان برگزار شد.
ابتدای جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید و پس از آن معرفی اعضای معاونتها و مسئولین شورای مرکزی صورت گرفت و معاونتها و مسئولین محترم بسیج به صورت مختصر جهت تعامل و آشنایی هرچه بهتر خود را معرفی کردند.
در ادامه جلسه مسئول بسیج دانشجویی اظهار کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان باید تفاوتهایی با بسیج دیگر سازمانها و ارگانها داشته باشد. اینجا باید قرارگاه ایمان و امید باشد. انشاءالله طرحنامه یک ساله توسط شورای مرکزی بسیج باهنر برنامهریزی و تدوین شود و همه معاونت ها در فعالیتهای شورا پای کار و فعال باشند و گوشه ای از کارهای
#تشکیلات_بهشتی را بر عهده بگیرند.
در ابتدا معاونت فرهنگسازی باهنر اصفهان، توضیحاتی را درباره برنامه فرهنگی و مناسبتی در تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۲ در روز چهارشنبه به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر جهت آماده سازی غرفه پذیرایی در ورودی دانشگاه بیان کردند. در روز تعیین شده پذیرایی در غرفه جشن غدیر برای دانشجو معلمان دانشگاه فراهم خواهد شد و از دیگر معاونتها درخواست شد که در صورت امکان و حد توان خود در این روز همراه و همیار باشند.
در ادامه معاونت جهادی پایگاه درباره اردوی جهادی توضیحاتی را ارائه داد و از اقدامات و هماهنگیهای انجام شده درباره اردوی جهادی نکاتی را بیان کردند. این اردوی جهادی در تاریخ ۲۰ یا ۲۲ تیر ماه الی ۲۷ تیر ماه در یکی از مناطق محروم شهرستان چادگان اجرا و برگزار خواهد شد.
همچنین معاونت نیروی انسانی درباره روند تکمیل پرونده بسیج دانشجویی نسبت به معاونتها و اعضای آنان نکاتی را ارائه داده و اظهار کرد: تکمیل پرونده بسیج دانشجویی در جهت ثبت کارکرد فعالیتها و دریافت حکم مسئولیت امری ضروری است. در ادامه معاونت نیروی انسانی درباره کارت فعال بسیج دانشجویی در جهت استفاده از خدمات ورزشی و تفریحی و اقدامات صورت گرفته راهکارهایی را ارائه کرد و در چند ماه آینده نتایج نهایی در این موضوع توسط معاونت تربیت بدنی و معاونت نیروی انسانی اطلاع رسانی خواهد شد.
در اواخر جلسه معاونت رشد و کارسازی درباره اهمیت معاونت رشد و کارسازی در انتقال و رشد نیروی انسانی نکاتی را بیان کرد و همچنین درباره طرح نامه کلی سالانه این معاونت گفت: برگزاری جلسات فرهنگی با حضور سخنرانان به نام و معروف برای دانشجو معلمان در نظر گرفته شده است و همچنین برگزاری مسابقه و طرح مطالعاتی در جهت تقویت مبانی ایمانی، انقلابی و اعتقادی را برای برای دانشجویان برنامهریزی و تدوین خواهیم کرد و همچنین در این طرح نامه برنامههای فرهنگی تفریحی متنوعی در نظر داریم.
در پایان جلسه ضمن جمع بندی و تصویب موارد مختلف، به عنوان حسن ختام جلسه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان درباره انجام وظیفه در تشکل بسیج دانشجویی نکاتی را بیان کرد و گفت: فعالیت در بسیج لطف به کسی نیست، بلکه یک تکلیف الهی است. این که امروز ما از دو معاونت جهادی و نیروی انسانی تقدیر خواهیم کرد به دلیل دغدغه مندی و نمود بیشتر برنامه های آنان است. عمل به تکلیف تقدیر ندارد اما تلاش شبانه روزی برای ما ارزشمند است. برادران بزرگوارم دنیا مثل شیشهای لعاب دار میماند که یکدفعه میبینی از دستت افتاد و شکست.
نگذاریم فرصت مجاهدت و خدمت، راحت از دست برود.
در انتها از مسئولین معاونتهای فعال و نمونه اعم از معاونت جهادی و معاونت نیروی انسانی با توجه به میزان عملکرد ماهانه این دو معاونت تقدیر به عمل آمد و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان اعلام کرد: در ادامه نیز این روند با توجه به میزان کارکرد و اثر بخشی معاونت ها انجام خواهد شد و پایش مداوم ادامه دار است.
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_فرهنگیان_شهید_باهنر_اصفهان
@basij_pbi1