🟣جزئیات جدید عملیات «پیجر» اسراییل|
برای خواندن پیام ۲ دکمه را فشار دهید!
نقشه ساخت، چیزی شبیه یک «اسب تروجان ارتباطی» جرقه خورد. موساد با استفاده از جاسوسان خود، حزبالله را متقاعد به خرید دستگاهی مناسب ارتباط شبکه نیروهایش کرد؛ تجهیزاتی که موساد آن را طراحی و در تلآویو مونتاژ شده بود!
«تولید حقیقی این دستگاهها برونسپاری شده بود و مسئول بازاریابی (زن ناشناس) هیچ اطلاعی از این عملیات نداشت.
پیجرهای موساد یک ویژگی منحصر به فردی داشتند: یک بسته باتری (مشابه پاور بانک) که کمی مواد منفجره قوی را در دل خود جای داده بود.»
به گفته یکی از مقامات، درباره روش پیام رمزگذاریشده دومرحلهای روی پیجرها برای آسیب حداکثری، «کاربر برای خواندن پیام ،باید دو دکمه را همزمان فشار میداد و این یعنی استفاده از هر دو دست!
هدف این رمزگذاری این بود که در انفجار بعدی، تقریباً به طور قطع هر دو دست کاربران مجروح شده و در نتیجه دیگر توانایی جنگیدن نداشته باشند.»
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor