❓جریان نفوذ بهدنبال چیست؟
▫️جریان نفوذ در طول تاریخ همیشه مخفی بوده، رنگ عوض کرده و در کنار افراد تأثیرگذار قرار داشته است. هدفِ جریان نفوذ از ابتدا تشکیل حکومت جهانی بوده است.
▫️این جریان شیطانی توانست در بیت حضرت آدم(ع) نفوذ کرده و اولین قتل را در این خاندان پاک رقم بزند. جریان نفوذ توانست حضرت موسی(ع) را با آن همه معجزات آشکارش در فتح بیتالمقدس ناکام گذارد.
▫️جریان نفوذ توانست در حواریون حضرت عیسی(ع) که تنها ۱۲ نفر بودند نفوذ کرده و محل اختفای حضرت را آشکار کند. این جریان مرموز توانست بعد از شهادت پیامبر اسلام(ص)، امیرالمومنین(ع) را خانه نشین کند.
▫️در زمان ما این جریان مخوف که تجربه هزاران سال نفوذ و انحراف افکار عمومی و در نتیجه انحراف مسیر حق را دارد و امروزه نیز مجهز به ابزار نوینی نظیر فضای مجازی، ماهواره، هوش مصنوعی و... گشته است.
▫️در دورانی که این جریان شیطانی سعی در ایجاد حکومت جهانی داشت، با انقلاب شیعیان علی(ع) به رهبری خمینی کبیر مواجه شد که از قضا آنها هم بهدنبال حکومت جهانی بودند. این انقلاب تنها مانع در مقابل جریان شیطانی نفوذ در آخرالزمان است و اکنون تقابل این دو جریان خیر و شر به نقطه حساسی رسیده است.
▫️حال سوال اساسی این است: برنامه این جریان شیطانی برای نفوذ و در نتیجه انحراف این انقلاب چیست؟ آیا این جریان و مهرههای آن و پیچیدگیهایش را بهخوبی شناختهایم؟
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor