🎥توسل دوباره حسن روحانی به فیکنیوز برای توجیه ناکارآمدی
احسان صالحی؛ دبیر شورای اطلاعرسانی دولت شهید رئیس:
🔹️شاید در شرایط کنونی منطقه اظهارات آقای روحانی برای توجیه بیتدبیری محض دولتش در آبان ۹۸ و نمک پاشیدن او بر زخم مردم با جمله "خودم صبح جمعه فهمیدم" چیز مهمی نباشد، اما از باب ثبت در تاریخ ادعای او مبنی بر اینکه آقای رئیسی عصر جمعه توئیت زد و نوشت"مخالفم" بر اساس یک خبر دروغ است.
🔹️این خبر همان زمان تکذیب شد اما جالب است آقای روحانی برای رفع و رجوع آبان ۹۸ هنوز متوسل به فیکنیوز میشود. شهید رئیسی در چند نوبت به مردم توضیح داد آنچه در جلسه سران تصویب شد صرفا نحوه توزیع منابع ناشی از افزایش قیمت بنزین بود و اصل افزایش قیمت و زمان وچگونگی اجرا تصمیم دولت بود.
🔹️اما با وجود مسئولیت مستقیم و کامل دولت وقت در افزایش قیمت بنزین، شهید رئیسی پس از آنکه غیررسمی از اجرای قریب الوقوع افزایش قیمت مطلع شد، به صورت کتبی برای رئیسجمهور وقت نوشت مقدمات لازم برای آمادهسازی افکار عمومی انجام نشده و اجرای طرح در این شرایط به مصلحت کشور نیست.
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor